Wizzik wil graag haar kennis en vaardigheden delen met andere professionals.

Communicatie verbindt

Communicatie verbindt

Communicatie is een breed begrip, dat te pas en te onpas wordt gebruikt. Het wordt vaak gebruikt als oorzaak van problemen binnen teams en relaties. Terwijl het eigenlijk een verzameling van fantastische vaardigheden is, die ervoor kunnen zorgen dat je je aan elkaar verbindt. Geïnspireerd op de theorie van ‘geweldloze communicatie’ van Marshall Rosenberg, heeft Anja een training ontwikkeld voor teams van kinderopvangorganisatie, basisscholen of kinderwerkers binnen een kerkelijke gemeente, waarin zij een aantal vaardigheden uitlegt, maar ook laat oefenen. Een leerzame en interessante training, die teams bewust maakt van vaak onbewust verlopende processen. 

Gesprekken met kinderen

Gesprekken met kinderen

 

Sommige kinderen vinden het lastig om met volwassenen te praten over de dingen die hen raken. Het ene kind overschreeuwt zichzelf en leidt zo de aandacht naar meer oppervlakkige zaken, terwijl het andere kind dichtklapt en alleen nog “dat weet ik niet” uit kan brengen. Maar dat ieder kind ‘gezien en gehoord’ wil worden, dat is zeker! En terecht! Deze training biedt handvatten om gesprekken met kinderen te voeren.

 

Identiteit; een zoektocht naar drijfveren

Identiteit; een zoektocht naar drijfveren

Wat drijft je om je werk te doen, zoals je dat doet? Wat zegt jouw manier van samenwerken over jouw identiteit? Of andersom: wat vraagt jouw identiteit als het gaat om samenwerken? Deze training maakt je bewust waar je voor staat en wat dit betekent in jouw dagelijks leven.

 

 

Nederlandse taal 2F/3F

Nederlandse taal 2F/3F

Pedagogisch medewerkers binnen de kinderopvang moeten tegenwoordig voldoen aan de gestelde taaleis

Tijdens deze training krijg je uitleg over de theorie van de afzonderlijke examenonderdelen, ga je oefenen en krijg je hier feedback op en krijg je tips voor het examen. 

Spreekbeurt/Training/workshop op maat

Spreekbeurt/Training/workshop op maat

Vanuit jarenlange ervaring in het werken met en begeleiden van kinderen is het mogelijk een spreekbeurt/training/workshop op maat aan te bieden. Onderwerpen hiervoor kunnen zijn: sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen, executieve functies, ontwikkelingsstimulering en zelfbeeld/zelfvertrouwen bij kinderen.

Anja is gediplomeerd kindercoach, leerkracht en RET-therapeut en gecertificeerd trainer “Uk en Puk” (VVE-programma) en “Werken met baby’s” (NJI).