Kinderen zijn de mooiste levende wezens op aarde! Ze zijn meestal leergierig,
ongecompliceerd, recht door zee. Ik sluit ze binnen no time in mijn hart. Ik wil er voor ze zijn met de instelling: “ik luister naar je en wil graag samen met je op zoek naar je beste zelf”.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest binnen het basisonderwijs als groepsleerkracht. Om me meer te kunnen verdiepen in wat kinderen bezighoudt en hoe ik ze daarin kan begeleiden, heb ik de opleiding tot Kindercoach gevolgd bij BGL & Partners. Daarna heb ik nog verschillende aanvullende cursussen gevolgd.

"Ik luister naar je en wil graag samen op zoek je je beste zelf"

Ik ben getrouwd met Jack, moeder van twee prachtige dochters en verzorger van Jacks lieve zoon. Dankzij de liefde en steun van deze 4 waardevolle mensen kan ik dit werk met enthousiasme doen.

Een aantal jaren geleden heb ik mijn baan in het onderwijs verruild voor een baan in de kinderopvang. Ik train en coach pedagogisch medewerkers in het werken met het voorschoolse educatieprogramma Uk en Puk en coördineer de zorg. Daarnaast schrijf ik blogs voor www.tobekinderopvang.nl en ben ik actief kinder- en jeugdwerker binnen onze kerkelijke gemeente Mozaïek0318.

Sinds 2012 ben ik begonnen met het begeleiden van kinderen in mijn eigen praktijk. Ontzettend mooi en dankbaar werk!

“Ik hoor en ik vergeet
Ik zie en ik onthoud
Ik doe en ik begrijp”
– Confucius